17
OCT.
2014

De ce iubim goblenul?

De ce iubim goblenul?

Imi privesc chipul si imi cantaresc sanatatea. Amanadoua poarta semnele grijilor, ale ambitiilor si remuscarilor care contorsioneaza fizionomia fiecaruia dintre noi. Iata de ce ar trebui sa iubim arta. Ea procura acelora care vor sa-si echilibreze viata, calmul, implinirea morala si chiar sanatatea.
(Jean Baptiste Camille Corot)

Goblenul este in primul rand o forma de arta. O indeletnicire accesibila, mult indragita de cei care au o cat de mica indemanare in coaserea cu acul. O forma de relaxare. O terapie.
Intr-o lume agitata si stresata, in care apar la nesfarsit lucruri ce trebuiesc rezolvate, goblenul este o alternativa placuta pentru cei care vor sa petreaca un moment „cu ei insisi”, departe de grijile cotidiene. Timpul „furat” pentru coaserea unui goblen este in primul rand un timp pentru suflet. Putine lucruri se compara cu bucuria de a crea, cu satisfactia de a vedea ceva minunat, o opera de arta, iesind de pe mainile tale.
Am pornit acest site din dorinta de a face cunoscuta „pictura cu acul”. Motorul care ne anima pe toti cei din echipa Top Goblen in activitatea pe care o facem este pasiunea pentru goblen si arta in general, pe care dorim sa o impartasim tot mai mult cu cei din jurul nostru. Iubim goblenul pentru modul in care ne atinge sufletul. Iubim goblenul pentru ca este o arta simpla, placuta si frumoasa!

  1. Delia Răspunde
    Creatia si arta sunt cele mai frumoase activitati pentru relaxare.

Lasa un comentariu

*

captcha *