Despre noi

Pasionati de arta goblenului

Suntem o echipa pasionata de arta goblenului si ne propunem sa aducem bucurie celor ce doresc sa se exprime prin “pictura cu acul”. Produsele noastre sunt realizate cu pasiune si profesionalism de catre designeri ce imbina arta goblenului cu calitatea produselor oferite.
Veti intalni pe site-ul nostru tematici variate pe gustul tuturor. Kit-urile Top Goblen sunt realizate pe nivele de dificultate, ele adresandu-se tuturor iubitorilor de goblen – incepatorilor, celor cu experienta in coaserea de goblenuri, precum si profesionistilor. Majoritatea goblenurilor reprezinta prelucrari dupa picturi celebre. Pentru a veni in intampinarea cat mai multor gusturi si cerinte, am variat atat numarul de culori, cat si dimensiunea goblenurilor, obtinand astfel mai multe variante ale aceluiasi goblen. Speram ca astfel vom acoperi o plaja larga de preferinte si vom obtine ceea ce pentru noi reprezinta obiectivul principal: satisfactia clientilor nostri!
Materialele care intra in componenta kit-ului sunt de calitate ridicata, intrucat respectam munca depusa pentru coaserea unui goblen si ne dorim ca produsul final sa arate bine si sa reziste in timp.
La cerere putem realiza goblenuri personalizate prin prelucrarea profesionista a imaginii/fotografiei furnizate de client, conform cu cerintele specificate de acesta. Produsul final reprezinta in acest caz un kit de goblen unic, format din schema de goblen personalizata, impreuna cu toate materialele necesare realizarii goblenului.
Pentru infrumusetarea locuintelor sau in cazul in care doriti sa faceti un cadou deosebit persoanelor apropiate, Top Goblen va ofera goblenuri lucrate cu migala si pasiune de profesionisti cu indelungata experienta in coaserea de goblenuri.
Deasemeni, oferim celor interesati accesorii si materiale de calitate ridicata, necesare coaserii de goblenuri: ate Coats Puppets, panza Zweigart, ace, gherghefuri.
Si nu in ultimul rand vom tine cont de dorintele si sfaturile dumneavoastra, pe care abia asteptam sa ni le impartasiti!

Spune-ne parerea ta despre noi !

Nume si Prenume:

Parerea ta aici: