Cum comand on-line

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos si pagina de „Termeni si conditii” inainte de plasarea comenzii.

 

Puteti comanda:

  • Prin completarea si transmiterea formularului de comanda. Acesta poate fi accesat din pagina oricarui produs, facand click pe butonul „Comanda” aflat sub fiecare varianta de kit de goblen. Mai jos regasiti informatii precise privind modul de completare si transmitere a comenzii;
  • La telefon: 0746.881.126 sau 0745.047.410.

Fiecare kit de goblen este pregatit la comanda, asadar va fi necesara confirmarea telefonica/sms datelor necesare livrarii comenzii.

Livrarea comenzilor se face prin serviciul Posta Romana sau curier. Va rugam sa ne comunicati acest lucru la rubrica „Alte mentiuni” a formularului de comanda.  Costul livrarii prin curier este de 25 lei.

Plata comenzilor se face in sistem ramburs prin Posta Romana sau curier. In momentul ridicarii coletului veti achita valoarea seturilor de goblen comandate conform tarifelor afisate pe site, la care se adauga taxele postale si de ambalare aferente (aprox. 20 lei taxele postale in Romania).

Adresa de livrare specificata la lansarea comenzii trebuie sa fie cea din cartea de identitate/buletin, altfel nu este posibila ridicarea coletului. 

Pentru clientii care doresc sa faca plata in avans sau pentru comenzile externe(in afara Romaniei) contul bancar in care puteti efectua plata este urmatorul: RO65BTRLRONCRT0603286301 , SWIFT BTRLRO22

In situatia in care dumneavoastra figurati in evidentele noastre cu un colet neridicat si doriti sa faceti o noua comanda, aceasta se va onora numai cu plata in avans. Pentru detaliile platii in avans va rugam accesati  pagina de Termeni si conditii.

Pasi in realizarea comenzii online:

  1. Alegeti tematica dorita din meniul aflat in partea stanga a paginii sau vizitati sectiunea „Toate goblenurile”.
  2. Selectati kitul de goblen care va place, apasand butonul „Detalii produs”. Veti fi condus/a in pagina produsului, care contine denumirea kitului de goblen si variantele disponibile pentru acesta. Pentru a vedea imaginile marite ale goblenurilor, faceti click pe imaginea afisata pentru fiecare versiune.
  3. Alegeti varianta de kit de goblen potrivita pentru dumneavoastra. Apasand butonul „Comanda”, veti fi directionat catre pagina de comanda.
  4. In pagina de comanda, completati cu atentie numarul de bucati dorite, selectati versiunea in care doriti sa primit diagramele (color sau alb-negru) si completati rubricile cu datele dumneavoastra de contact. Toate aceste date ne sunt necesare pentru livrarea comenzii, deci va rugam sa acordati mare atentie acestui pas. Daca aveti mentiuni legate de comanda, puteti sa le treceti la rubrica: „Alte mentiuni”. De asemenea trebuie sa fiti de acord cu „Termenii si conditiile de utilizare” inainte de plasarea comenzii.
  5. Apasati butonul „Comanda”. Veti fi directionat/a in pagina „Confirmare comanda”, unde veti primi un numar de inregistrare al comenzii si veti putea verifica datele acesteia. Deasemeni, daca este necesar, puteti sa printati comanda apasand butonul „Printeaza comanda”.

Daca ati ajuns pana aici inseamna ca ati finalizat cu success plasarea unei comenzi! In cel mai scurt timp veti fi contact de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea acesteia.