Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

In continuare sunt prezentate conditiile in care SARA GOOD ART SRL cu sediul in Loc. Margineni, jud. Bacau, permite utilizarea acestui site.

Art. 1. Definitii

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
– Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
– Serviciu – furnizarea catre Utilizator a accesului la date si informatii transmise de SARA GOOD ART SRL  prin internet, prin intermediul site-ului www.topgoblen.ro

Art. 2. Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
–  ca nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului www.topgoblen.ro;
– ca nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile SARA GOOD ART SRL pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator sau este in orice alt mod ilegal;
Conform Legii nr. 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare privind Drepturile de autor si drepturile conexe, toate produsele noastre, precum si imaginile si textele de pe acest site reprezinta proprietatea Sara Good Art SRL. Copierea/reproducerea, multiplicarea, modificarea sau publicarea acestora este interzisa fara acordul scris al Sara Good Art SRL, indiferent de scop.

Art. 3. Modificari

Modificari ale conditiilor –   pot fi modificate prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor putea fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web www.topgoblen.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Art. 4. Efectuarea comenzilor

Comenzile se pot efectua direct de pe site sau telefonic. Pentru detalii va rugam sa accesati pagina „Cum comand”. Comenzile sunt procesate in ordinea primirii lor. Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele neserioase sau care au un limbaj si comportament necivilizat, sau care nu ofera date suficiente pentru livrarea comenzilor. Fiecare kit de goblen este pregatit la comanda, asadar va fi necesara confirmarea telefonica/sms datelor necesare livrarii comenzii.

Art. 5. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se poate face prin serviciul Posta Romana sau prin curier. Utilizatorul va comunica modalitatea de livrare in momentul plasarii comenzii, la sectiunea observatii sau telefonic in momentul plasarii comenzii. Contravaloarea livrarii comenzii se va adauga la pretul kiturilor de goblen comandate si se va achita de catre client.

Art. 6. Plata comenzilor

Plata comenzilor se face in sistem ramburs prin Posta Romana sau curier. In momentul ridicarii coletului veti achita valoarea seturilor de goblen comandate conform tarifelor afisate pe site, care reprezinta preturile finale ale produselor. La acestea se pot adauga taxele de ambalare sau taxe suplimentare pentru kilometri exteriori.

Putem solicita plata unui avans sau plata integrala a comenzii in cont bancar in urmatoarele situatii:

Alin. 1. Pentru clientii care au un retur existent in baza noastra de date.

Alin. 2. Pentru clientii care au comenzi refuzate sau neconfirmate.

Alin. 3. Pentru comenzi in valoare mai mare de 400 de lei.

Alin. 4. Pentru clientii care nu ofera date suficiente pentru livrarea comenzii.

Alin. 5. Pentru livrarea comenzilor in afara teritoriului tarii.

Pentru clientii care doresc sa faca plata in avans sau pentru comenzile externe(in afara Romaniei) contul bancar in care puteti efectua plata este urmatorul: RO65BTRLRONCRT0603286301 , SWIFT BTRLRO22

Art. 7. Politica de returnare

Returnarea produselor se face conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51/2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In cazul in care, din diverse motive, exceptand motivul neluarii la cunostinta a faptului ca seturile de goblen sunt cu diagrame si nu imprimate, doriti sa returnati un produs, puteti face acest lucru numai cu notificarea prealabila, in scris la adresa noastra de e-mail office@topgoblen.ro, in decurs de maxim 10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Numai solicitarile efectuate in scris se vor lua in considerare.

Un kit de goblen se poate returna numai in ambalajul original, in stare buna (fara zgarieturi, lovituri, rupturi, pete etc.) si cu toate elementele componente incluse. Returnarea de catre Sara Good Art SRL a contravalorii comenzii catre client se face numai in aceste conditii. Costurile privind returnarea coletului vor fi suportate de catre client.

Art. 8. Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SARA GOOD ART SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre SARA GOOD ART SRL sunt:
– transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea SARA GOOD ART SRL fata de persoana dumneavoastra;
– efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea SARA GOOD ART SRL fata de persoana dumneavoastra;
– organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;
– comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SARA GOOD ART SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin completarea si transmiterea formularului de comanda sau prin comandarea unei diagrame de goblen gratuite, utilizatorul isi da implicit acordul de a primi informatii despre ofertele noastre. SARA GOOD ART SRL  garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza si transmit formularele mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul SARA GOOD ART SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este de acord cu dreptul SARA GOOD ART SRL de a prelucra datele dumnevoastra (nume si prenume, adresa, telefon, e-mail), dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.

Art. 9. Jurisdictie

Toate vanzarile firmei SARA GOOD ART SRL sunt considerate ca avand loc la sediul firmei, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere.

Orice litigiu aparut intre parti se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.